• Hoteli ALBATROS

  • Hoteli ALBATROS

  • Hoteli ALBATROS

  • Hoteli ALBATROS

  • Hoteli ALBATROS

  • Hoteli ALBATROS

Hoteli “ALBATROS” ** ( Mali i Zi,  Ulqini)

gjindet më pak se 1000 m larg qëndrës së Ulqinit, të qytetit me histori të bujshme dhe traditë të shkëlqyer, qyteti më pitoresk dhe më tërheqës në bregdetin e Adriatikut. Ulqini është rrekorder në Mal të Zi – 271 ditë me diell në vit! Uji i ngrohtë (mbi 26°C) ju garanton sezonin e larjes që zgjatë nga prilli deri në nëntorë.