Restoranti

Orari: 7:00-22:00 orë.

Mëngjesi: 7:00-10:00 (shuplakë)

Dreka:    12:00-14:00 (zgjedhja e menu)

Darka:    19:00-21:00 (zgjedhja e menu)

Me një shuplakë mëngjes të pasur në restorant ofron një një menu “á la carte” me një zgjidhje të madhe të enëve lokale dhe ndërkombëtare, një gamë të larmishme të pijeve jo-alkoolike dhe alkoolike dhe lista e verës.

NGA MENUJA RESTORANTIT OFROJMË, për shembull:

SALLATAT

1.PATËLLXHAN I SKUQUR
2.KUNGULL I NJOMË I SKUQUR
3.PROVENCIJAL NË SKARË

SUPË

1.ÇORBË VIÇI
2.ÇORBË ME MISH PULE
3.ÇORBË PESHKUT
4.ÇORBË ME PERIME

GATUAR SIPAS POROSISË

1.EPIGRAM ALBATROS
2.TAVË ULQINAKE
3.NJEGUSH STEK
4.PESHKU NË BORDET
5.BAMIJE ME MISH VIÇI
6.JAPRAK

ËMBËLSIRË

1.PALAQINKA ALBATROS
2.TUFAHIJA
3.PEMË