• <br />
<b>Notice</b>: Undefined property: stdClass::$roomDescription in <b>/www/albatros/www/htdocs/wp-content/themes/albatros/ait-cache/_wplatte/_Templates.snippet-custom-room-viewer.php-b287e627d0d9933c4a743b75a5ae669a.php</b> on line <b>60</b><br />
  Dhomë njëshe komode (Korp.A)

  Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.

 • <br />
<b>Notice</b>: Undefined property: stdClass::$roomDescription in <b>/www/albatros/www/htdocs/wp-content/themes/albatros/ait-cache/_wplatte/_Templates.snippet-custom-room-viewer.php-b287e627d0d9933c4a743b75a5ae669a.php</b> on line <b>60</b><br />
  Dhomë njëshe Korp.B)

  Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.

 • <br />
<b>Notice</b>: Undefined property: stdClass::$roomDescription in <b>/www/albatros/www/htdocs/wp-content/themes/albatros/ait-cache/_wplatte/_Templates.snippet-custom-room-viewer.php-b287e627d0d9933c4a743b75a5ae669a.php</b> on line <b>60</b><br />
  Dhome dopio komode (Korp.A)

  Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.

 • <br />
<b>Notice</b>: Undefined property: stdClass::$roomDescription in <b>/www/albatros/www/htdocs/wp-content/themes/albatros/ait-cache/_wplatte/_Templates.snippet-custom-room-viewer.php-b287e627d0d9933c4a743b75a5ae669a.php</b> on line <b>60</b><br />
  Dhome dopio (Korp.B)

  Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.

 • <br />
<b>Notice</b>: Undefined property: stdClass::$roomDescription in <b>/www/albatros/www/htdocs/wp-content/themes/albatros/ait-cache/_wplatte/_Templates.snippet-custom-room-viewer.php-b287e627d0d9933c4a743b75a5ae669a.php</b> on line <b>60</b><br />
  Dhome treshe komode (Korp.A)

  Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.

 • <br />
<b>Notice</b>: Undefined property: stdClass::$roomDescription in <b>/www/albatros/www/htdocs/wp-content/themes/albatros/ait-cache/_wplatte/_Templates.snippet-custom-room-viewer.php-b287e627d0d9933c4a743b75a5ae669a.php</b> on line <b>60</b><br />
  Dhome treshe (Korp.B)

  Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.

Dhomat

Dhomë njëshe Korp.B)

Dhomë njëshe Korp.B)

Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.
Dhome dopio (Korp.B)

Dhome dopio (Korp.B)

Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.
Dhome treshe (Korp.B)

Dhome treshe (Korp.B)

Hoteli "Albatros" ** është i vendosur pranë bregut të detit dhe i rrethuar nga pishat.